Sweet Table – The Great Gatsby

THE GREAT GATSBY

OBS! OBS! Denna kategori är nu fullbokad. Du kan finnas på reservplats om du vill. Kontakta oss genom anmälningsformuläret.

Här vill vi se  dessertbord med ett tema inspirerat av 20-talets Gatsby. Det kan t ex vara tårta, cupcake, cakepops, konfekt, cookies mm. Bara din fantasi sätter gränser men allt som är med skall vara möjligt att göra på ett ätbart Sweet Table.

Allt måste inte vara ätbart men tekniker och innehåll ska vara möjliga att göra på ett ätbart Sweet Table. Du har tillgång till ett bord som är 120 x 70 cm. Bordet finns att tillgå utan duk så du får själv arrangera bordet som du önskar. Däremot är det inte möjligt att använda väggen bakom utan vill du ha någon bakgrund så får du själv bygga upp den utan att den behöver fästas i väggen.

Ditt bidrag bör vara på plats senast kl. 9.00 på lördag den 29 september. Det är möjligt att ställa upp bordet på fredag kväll fram till kl. 20.00. Du får ej plocka bort bordet före kl. 16.00 söndag 30 september.  Tävlingsbidrag som ej avhämtats efter stängningsdags kommer ej att sparas. Glöm inte att du måste anmäla dig för att vara med i tävlingen. Tryck på länken nedan för att komma till anmälningsformuläret.

Varmt välkommen med ditt bidrag!

Bedömning och omröstning:

I kategorin Sweet Table röstas vinnaren fram med folkets röst. Vinnaren får ett presentkort hos Tårtdecor på 1000:-.  Du får också fri entré till tårtutställningen som deltagare.

Besökarna har möjlighet att rösta fram till kl. 12.00 på söndagen. Prisutdelning kl. 14.00 på söndag eftermiddag.

Vi korar också 2:an och 3:an från folkets röst i tårtkategorierna och även Sweet Table Kategorin. Dessa vinner inträdesbiljetter till Scandinavian Cake Show 2020.

Vinnare från föregående år kan ej vara med och tävla i nästkommande tävling. Däremot har man möjlighet att ställa ut en eller flera tårtor på ”Table of Honour”. Ev. vinnare som vunnit 3 gånger har därefter ej möjlighet att vara med i tävlingen men är välkommen att presentera ett arbete på ”Table of Honour”.


loggarod

Besök gärna Tårtdecors hemsida: www.tartdecor.se